18 may 2009

Crónicas Burkina 14/2009 Fundación Eroski con MUJERES BURKINA


Benvolguts amics / amigues,
Em plau enviar-vos la foto "històrica" de la signatura del conveni amb la Fundació Eroski el passat 17 de març a Bilbao. Amb aquesta ajuda, MUJERES BURKINA finalitzarà el magatzem de cereals a Tuili: Compra del terreny, acabament de l'obra, escolarització del primer any dels més de 60 nens i compra dels primers sacs de cereals.
Com recordareu el magatzem servirà per emmagatzemar els cereals i poder disposar d'aliments en temporada "baixa" (de sequera) i vendre la resta. Amb els guanys es podran escolaritzar els nens i nenes de l'associació de viudes de la Parròquia de Bisighin a Tuili.
Aquest projecte ha estat finançat per Fundació Creatia (25%) i per Fundació Eroski (75%). En total : 16.000 € aprox.
En la foto, un moment de la signatura!!

Aprofito per convidar-vos aquest diumenge dia 19 d'abril de 2009 a les 20.30h aprox en la sala de reunions de l'església de Betlem, situada a les Ramblas de Barcelona (molt a prop de la Font Canaletes) (desprès de la S. Missa de 20h). El P Raimon Negre ens ha convidat a parlar dels projectes de MUJERES BURKINA, i en concret del darrer viatge, a on la Corinne, feligresa habitual, ha subvencionat el projecte dels 40 horts!!. També parlarem dels altres projectes: presents i futurs!! i tot això en un temps record de 30 minuts!!! (UFF!!) (suposo que després ens podrem quedar una mica més per agafar aire!!).
En aquesta trobada s'espera la presencia de P Agustí Goytisolo, que molts de vosaltres ja coneixeu!! (amb ell portem els projectes de l'Associació ABE i APIAS - de persones afectades pel VIH) i que es troba aquests dies a Barcelona.

Una forta abraçada a tots!!
Montserrat 15/04/09

No hay comentarios: